Financieel

Vermogens- en/of beleggingsadvies

Vanaf 2007 adviseert TOP Capital Vermogensadvies (van o.a. (oom) Peter van der Slikke) vermogende particulieren en ondernemers vanuit een volstrekt onafhankelijke positie over de samenstelling en ontwikkeling van hun vermogen. Het enige dat in onze advisering telt zijn de persoonlijke en financiële belangen van onze klant. Zijn of haar doelstellingen en de met zorg geïnventariseerde randvoorwaarden vormen voor ons de basis van elk advies. Doordat wij ons primair richten op goede kwaliteit producten en daarbij kosten mijdend beleggen, besparen wij voor onze klanten, na aftrek van onze kosten, op jaarbasis circa 1,5% over het vermogen. Klanten zijn bij ons verzekerd van eerlijk, deskundig en belangeloos advies.

Willen jullie hier meer over weten, bezoek dan onze informatieve website www.topcapital.nl/.
Kennen jullie mensen met een vermogen vanaf circa 5 ton euro, die teleurgesteld zijn over de adviezen van hun bank, verwijs die dan naar onze website en adviseer ze dan met ons een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te gaan. Tot nu toe hebben 7 van de 10 mensen hierna besloten klant te worden van TOP Capital Vermogensadvies. Misschien zegt dat al meer dan genoeg.

(oom) Peter schrijft verder over het tweede bedrijf

iBeleggen

Per half juni 2012 is ons nieuwe bedrijf iBeleggen gestart. Gemiddeld krijgen wij er elke dag een nieuwe klant bij en dat terwijl wij er nog nauwelijks aandacht voor hebben gevraagd.

Media offensief start, zodra wij daar tijd voor hebben.
De i van iBeleggen staat voor integer, ideaal, index, internationaal,innovatief, intelligent, internet, iedereen, interessant enzovoort beleggen.

Wij willen graag onze kennis en kunde aan iedereen beschikbaar stellen zodat de afhankelijkheid van ‘verkeerde’ financieel adviseurs tot een minimum wordt beperkt. iBeleggen is kosten mijdend, transparant, goed gespreid in topkwaliteit internationaal beleggen.
Ik nodig iedereen uit een kijkje te nemen op de website en voor zover van toepassing er hun voordeel mee te doen.  Zie: www.ibeleggen.nl.

______________________________

 

Laurens van den Berg heeft samen met een collega een makelaarskantoor in Capelle aan den IJssel en één in Rotterdam.|
Dus als u een huis wilt kopen of verkopen, bent u ben hen aan het goede adres.

De websites zijn:
www.bergopschoor.nl
www.woonvisiemakelaars.nl